söndag

nu sitter man hära vid datorn igen. Har tänkt berätta lite om min helg för er.
Ni vet ju att jag varit i stugan och körtskoter, det var faktiskt himla himla himla roligt! Det tråkiga är att det inte är så mkt snö ännu. Annars har vi bara myst på och kört skoter hela helgen. Ännu en sköööön helg! Just nu sitter jag och letar efter en nyårsklänning, hade ju hittat den perfekta på gina men jo självklart ska några andra hinna köpa den före mig. Får fara in på gina i stan och kolla om den knaske finns kvar där :) Annars har väl dagen inte erbjudit så himla mkt. Imorgon börjar skolan om. Men snart jullov :)) Vilket tråkigt inlägg, visste precis vad jag skulle skriva men när jag väl började skriva försvann allt :( jaja, ha en trevlig kväll. puss


Carro lu

ORK IT!

mitt huvud håller på att sprängas!! det värsta är nog att... camilla tycker det är roligt :(  Det var iaf jätte trevligt igår hos Ida och lika trevligt att få träffa henne =D och sen ska man ju ALLTID göra bort sig ;s asså.. åååh fattar inte ens varför :s haha så sjukt! Äh, bara man har kul så!! de tar förhoppningsvis bort det dåliga.

Har typ feber :s orka ens!!! Iaf så ska vi äta goooooood mat idag! Potatisgratäng med mkt vitlök i, mööört kött, beasås & vitlöksbröd! såå gott alltså. Skrev nyss ett inlägg men då blev de nå cp med cpbloggsidan så jag var tvungen skriva om halva! kul ens,,,,, nej!!

Måste få berätta en sak. Imorse när jag vaknade berättade Camilla att igår kväll när vi lagt oss hade jag krypt ner vid fotänaden av sängen och sen lagt mig på hennes mage. Sen hade jag tydligen sagt något i stil med: Jag ska sova här, för jag tycker det är coolt! HAHAHAHAHAHA

carro li

Bärbar

Yes, som rubriken lyder så har jag sålt min gamla dator och köpt mig en bärbar =) Det tog ett tag innan vi fick igång internet, men vi fick igång det. Idag kväll har jag och mamma bakat bullar, eller lussebullar. Dom är inte klara ännu, dom är inne i ugnen. gooda och saftiga ser dom ut att vara! Annars har jag sett hocket luleå vs modo. Luleå vann med 7-3, men det var en väldigt konstig match kan jag säga. Men sen tog luleå över helt :) Ni som såg matchen förstår nog vad jag menar med konstig.

Imorgon åker vi till stugan, blir att köra skote och slöa framför tvn ochså tar jag med mig dator så vi kan se någon film. Nu ska jag gå och ta en lussebulle, sen blir det attpacka och sen sova :) ha en bra helg PUSS

Carro lu

174

Idag gick jag skola till 1 vilket var skööönt! efter det for jag hem och packade de sista som jag skulle ha med till pappa och kring 4 kom han och hämtade mig :) Sen har jag busat lite med min vovve och när jag skulle ut å gå med henne så kör det en bil bakom mig hur sakta som helst.. så jag stannade och då stannade bilen oxå och då svort jag ordentligt för mig själv! MEN, ut ur bilen kommer Camilla, haha, så mysigt. Så då har jag varit med henne ikväll, vi har pratat om allt å inget sen har vi dessutom taggat inför morgondagen =D fan va kul vi ska ha!! jag längtar så mkt.

Jag funderar på att gå och borsta tänderna och sen ta bärbara och lägga mig i sängen innan jag somnar. Kändes ganska lockande. Har svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon på skolan & sen hos Ida, men det löser sig förhoppningsvis ;) Camilla & Linn får vara smakråd.  och på tal om Linn, kul ska de bli att hon är med oss imorgon kväll =DDD

sen har ja även en till sak jag vill skriva, GRATTIS IDA ENGLUND!! 18 år.. måste kännas toppen xD  hoppas du haft en bra födelsedag..

Jag och frugan åker utomlands med hennes family om 174 dagar

carro li

upp och ner dag

idag har det varit en upp och ner dag. Varit på både bra och dåligt humör. Men det är väl sånt som händer? Imorgon har jag tänkt ta ut sovmorgon och jobba hemma istället. Vilket betyder att jag börjar kl halv 1, behöver vila upp mig ett tag. Men bara för att jag har sovmorgon är jag uppe mycket längre. Men funderar på att lägga mig och sova snart :)

Imorgon efter skolan ska vi nog in och köpa en bärbar dator till mig. längtar som en gris, känner mig lite som en barnunge!
Jag vet som inte vad jag ska skriva, har inte gjort så mkt idag.. Ska nog slå på en film på datorn och sedan lägga mig och sova. Hoppas ni haft en bra dag :)

Carro lu

175

Camilla har räknat ut att det är 175 dagar kvar tills vi åker till Kreta! Hoppas tiden går fort.

Har varit duktig idag, gjort mat, hjälpt mamma me nå pillergöra sen har jag även färgat hennes hår! Sen har jag även varit duktig och städat mitt rum. Nu är det bara packningen kvar, far till pappa imorgon.   Nu sitter jag och dricker en massa vatten som ska vara bra för kroppen (det "renar" typ, her ut giftet ur kroppen). Sen ser jag en ganska fjantig serie, men jag gillar några skådisar som är med där så ;) det är värt de, haha! Nu blir det att fortsätta se det och sen ska jag börja packa ! :)

carro li


APU-plats & Kreta

Idag började jag halv 10 och slutade 14.00. Tog 14.05 bussen in till stan och gick in på Keramix och hörde om det gick bra att jag fick göra min APU där, och det gick finnemang! perfekt, nu har jag fixat de. Bara sommarjobbet kvar nu som jag ska och fixa på ICA! Hoppas man har lika tur där.

Iaf så blir det inte Mallorca vi far till utan Kreta =) vilket ska blir riktigt trevligt de med. Så två veckor i kreta med camilla å hennes familj, tror hennes mamma bokade resan idag!! så nu finns de ingen återvändo ;) fy fan va skoj! Lääängtar grymt mycket.

Idag ska jag städar mitt rum och packa ner lite kläder eftersom det bär av till Pappa imorgon. Och imorgon slutar jag 5 i 1 och då ska jag till Ica sen far jag till Camilla, om jag tar mig :O men det gör jag nog, haha.




carro li

vindruvor

Har precis vräkt i mig vindruvor, gott var det. Nu sitter jag och pratar i telefon med Camilla, vi pratar om allt möjligt men mest om utlandsresan som vi längtar enormt mkt till. Vi kommer att ha så fantastiskt kul., så oj oj oj!

Senare ikväll blev jonny & tobbe utkörda från huset för mamma skulle ha en massa främmande, jag var den enda som fick vara kvar hemma, så då kom Fredde och höll mig sällskap. Men nu ska jag stänga av datorn och vara duktig och gå å lägga mig, kom även på att vi har ju sovmorgon imorgon till halv 10 MKT skönt! ska och söka APU plats imorgon vilket blir pirrigt men bra! , hoppas verkligen att jag får vara där jag vill och att ingen annan jävel har tagit de ;p haha nämen! god natt, Puss

carro li

körskolan

yies, där har man vart idag. Det var väl sisådära. Jobbigt att lyssna i 2 timmar, men de mesta gick in iaf. När man går till 4 på tisdagar är det väldigt jobbigt att åka direkt från skolan till körskolan. Men ska man ta körkortet måste man ju åka! Vi ska träffas varje tisdag i 4 veckor till tror jag det var och det blir perfekt. Jag ska nog redan iveckan boka in tid till att övningsköra med jocke, känns sköönt att komma igång. Då slipper jag stressa när det väl är dags :)

Annars har jag precis sett ett avsnitt one tree hill, det var himla bra alltså. Bara vänta tills nästa vecka då får väl använda min fantasi och hoppas att avsnittet blir bra. Ska ta och tanka gossip girl och prisonbreak nu, får hoppas att syster inte börjar dampa. ( det börjar lagga när vi tankar, kanske så för er oxå. ) Helgen är redan planerad åker till stugan med papi och jonte, sen får vi väl se vem mer som är dära. Hela pappas släkt har typ stugan brevid varandra. Det blir iaf att köra skoter. Hade hoppats på att Carro skulle följa med men hon sak fira nån ida, får fråga en annan helg =)

Jag är så avis på dig Carro, jag vill oxå till utlandet, fast jag kommer säker åka jag oxå nån gång under nästa år. Men inte som är nå större  planerat ännu.
Ni knaske har märkt att jag lagt av med cs nu, ska faktiskt sälja min dator och köpa en bärbar istället. Hur duktig är jag inte? Detta gör jag bara för att jag inte ska bli "beroende" igen. Men vid datorn sitter jag ändå typ hela tiden.

Oj kl är ju 20.00 hockeyn började ju för ett tag sedan. skellefteå vs frölunda tror jag det var :) får väl hoppas att frölunda vinner ? ne, självklart hoppas jag skellefteå vinner. Om inte så får man reta ida (min mentor) lite. Näh, konstigt inlägg som vanligt :) Ha det bra PUSS

Carro lu

confessions

Gaaah!, vilken dag. Alla har  varit ivägen, höll på å skrika åt mattanten, FLYTTA PÅ DIG!, men som tur var gjorde jag inte det, haha. Allt är även rörigt i min skalle, den är så tom men samtidigt fylld med en massa, som gör att jag stressar sönder. Så mycket att jag tror jag sprängs snart. Iaf ska jag sätta mig ner och se film snart och bara njuta av nuet, inte tänka på någonting annat.

Har även pratat med pappa om utlandsresan som blir i Maj. Nu är det iaf bestämt att det blir, för nu har jag pengar till det. Ska bli såå mysigt, att både få fara bort från piteå i 2 heeeela veckor! men även att få spendera dom med en ängel, camilla jonsson =) <3 och även hennes underbara föräldrar

carro li

Mallorca - si si

Nu ska ni få höra något spännande, mitt internet puckade igår så kunde inte skriva det då! Iaf så fick jag ett samtal igår på skolan av Camilla, och hon frågar mig om jag vill följa utomlands med hennes föräldrar, KLART jag ville det, men då hade jag och min familj planerat en resa, vilket vi uteslutade, fast var inte säkert. Så jag sa till camilla; tror inte det går :'( .

Men när jag väl var hemma så tänkte jag, VAFAN!, klart jag ska till Mallis med Camilla och hennes family, kan det bli bättre?! Så jag pratade med min gulliga Mami och hon sa jaa, men då måste du spara ihop lite fickpengar själv! Och resan ska jag önska mig i julklapp & present, för det är i Maj vi far så både jag och camilla hinner fylla 18! ååh så kul alltså, ligga vid poolen med en kall drink i handen, HERE WE COME! Längtar, längtar.

Back to work!

carro li


one tree hill

Ligger efter 2 avsnitt med one tree hill så funderar på att se det idag, annars blir det att göra lite historia och bara ta de lugnt. Sitter och väntar på att Palten ska bli klar! Slutade 10 i 3 idag, låter långt men måndagen är ganska slapp. idrotten var sådär idag, vi hade handboll halva =/ verkligen inte något I'm in to!

Sen blir det även att tagga till Fredag för då ska vi fira Ida :) kan tänka mig att det blir riktigt mysigt =D att få tillbringa tid med dom finaste! då kan de aldrig bli fel.   Nej men nu ropar palten på mig ;D haha!      bye bye

carro li


jag ligger då inte efter i one tree hill, jag kan tänka mig att jag ligger lite före alla andra. (i min fantasi). Ibland blir det så att jag sitter och funderar på vad som kan hända nästa avsnitt, men avsnittet för en vecka sedan var så himla tråkigt att jag inte haft så bra fantasi.

Min helg har varit helt underbar. Fredag så myste vi, vi gjorde väl inte så mkt annat än att mysa och prata. Det var verkligen hur skönt som helst. Fast har dock bara haft myskvällar nu på helgerna, dagt att tagga till igen. Lördag så vaknade vi ganska sent vid halv 1 kanske. Det kändes väldigt dåligt, som att hela dagen var borta. Men som tur var så tittade man ut genom fönstret och det snöade för fulla muggar :) Sen gjorde jonatan världens underbaraste mat, fläskfile och potatisgratäng. Tror inte jag har ätit så mkt på länge, var himla gott alltså, Tack. Lite senare på kvällen kom Tove och Gj förbi, vi gjorde väl inte så mkt den första timmen, såg en fim på tvn, spelade lite kort. Men sen kom det mkt man kunde prata om. Pratade bland annat om spöken och det var minsan inte roligt, jag är så himla rädd nu för tiden. Vad har hänt med den "tuffa carro". näh, jag har nog alltid varit en lite mes :) Jag har iaf haft en super trevlig helg!

Idag har jag varit på skolan som nästan alla andra i min ålder har varit. Det gick ganksa så fort idag, alla var typ trötta och lejda idag så dom skrattade typ åt en stol, nämen åt typ allt som rörde sig. Men söta var dom :) Vi håller på med en film på Engelskan Jag, Sara, Linnea, Johanna & Jennie. Idag började vi då filma, men det gick väl inte så speciallt bra för vi skrattade väl lite för mkt ;> Vi får tagga till nästa gång då tjejer :) Det kommer bli en bra film hoppas jag då..

Jag är skit stressad, jag vet fan inte var vi ska vara på nyår. Jag måste faktiskt veta nu snart vart vi ska vara annars kommer allt gå åt helvete. Jag är stressad för det snart är jul oxå, måste inhandla en massa julklappar oxå, vet it ens om jag har råd att köpa julklappar. åh, känns som att denna dagen kommer bli lång och seg! Men snart är det luleå hockey får hoppas att dom vinner så jag blir på bra humör :)
Det blev ett jävla långt inlägg, haha. Hoppas ni förstår, sitter mest och babblar på som ingen annan gjort förr :)
 take care puss

Carro lu

Dessa Enkäter

Sitter i datasalen nu och ska igentligen ha näthandel, men istället har vi fått i uppgift att svara på en massa frågor som handlar om en själv typ.. Skönt iaf att slippa en lektion, för nu har vi lunch, Ugnsstekt korv och makaroner tror jag det är. Idag händer inte mycket, blir att se lite serier och sen slappa framför tvn.. kanske göra lite historia också. Men nu blir det käk, uppdaterar senare

carro li


missing you

Jaa då var fredagen över. Den spenderade jag med min fru & vi bestämde oss för att fara till andré som hade lan. Hos honom var Jocke, Jens, Pelle, Danne och Matte. Vi spelade x-box och såg Idol. Kolle kom förbi och han ville ha lite sällskap när han skulle ut och drifta, så Jens och camilla skulle me och jag vägrade, men då tvingade frun mig och från början skreek jag i bilen HAHA, sen gick det lite bättre. Vi spelade även lite kort och sen for vi hem kring 1 typ ? är inte säker.
 
Imorgon har jag inte så mycket planer, Camilla ska baka med några från hennes klass så hon är upptagen på dagen men blir nog att fara till henne senare, så får se vad som händer tills dess! kanske bara ta de lugnt hemma, umgås lite med modern,, de skulle nog uppskattas :P haha. Nu ska jag tanka en film och sen blir det att sova tror jag :) hade bra! 
/ Puss

Carro li

Åter helg

Dagarna bara rinner förbi en. Nyss var det den jobbiga tisdagen då man bara känner att man vill försvinna och nu sitter jag på nk:n och det är Fredag. Vi håller på att svara på några frågor men ska ta hem och göra dom för våran lärare pratar hela tiden så går inte koncentrera sig.

Idag blir det att fara till Camilla, vi ska se idol och förhoppningsvis käka nå gott :))   slutar lektionen nu, tänker på dig gumman (L) du är stark!



Nu har man äntligen fått helg! såå skönt. Idag blir det att äta Tacos och sen hoppas jag mamma gör någon god efterrätt. Sen efter det ska jag och köpa nå gott sen bär det av till min fru =) Camilla Jonsson för er som inte vet! hon är den bästa <3 Vi har måååånga år tillsammans att se framemot :) hehe!  Nu ska jag gå och se lite tv tills det är mat, ha en bra Fredag  /    Puss! 

carro li

Tjenare. Skolan gick väl fort och bra idag, annars har det inte hänt mkt alls för mig, har dock klippt mig, det var behövligt och jag blev hyfsat nöjd. Annars åker jag snart till jävre för att spendera natten och se lite idol, myspys. Imorgon vette vad som händer, men det ser vi väl då :) Har inte tänkt skriva så mkt mera, bara att ni får ha en grymt bra helg :) PÖSS

Carro lu

torsdag

Idag har det varit slappt och skönt på skolan :) Alltså freja dagen, det är verkligen kul att leka och slippa jobba en dag. Iaf så består frejadagen av alla bfare och opare. Sen delar man in klasserna i 2 grupper. Ifjol så vann hela våran klass frejadagen, då var vi bf1b, iår fick vi inte poäng tillsammans genom klassen. Dä får man samla poäng själv i sin grupp. Så då kunde alltså bara 1 grupp vinna, inte hela klassen. Av alla bf och op 1or, 2or, 3or så vann våran halva av klassen, inte min grupp. Men dom är värdiga att vinna, ett stort grattis till er :) Alltså, hur tjorvigt blev inte det jag skrev nu? hoppas ni fattar lite ändå, ork it sudda och skriva om. Innan vi kom in i stora samlingssalen så fick alla varsin lott där det stod en siffra, sen ropade dom upp en massa olika siffror. "gul nummer 24" jag hann inte ens reagera, vart så glad att Linnea i min klass hade vunnit före mig. Iaf så började jag kallsvettas och sen gick jag ner från scenen och skakade ett tag :) Det var väl de mesta som hänt under dagen. Det kunde ha varit mkt bättre. Jag gillade faktiskt mest frejadagen ifjol, det var helvetes roligt och bra priser!!! Men nog om skola :)

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, pappa har iaf beställt säsongskort på HOCKEY kan se jävlat ALLA matcher som går. SKÖNT! mindre dator desutom! Annars ska jag skriva lite på alternativa pedagogiker. Vad ska ni göra ikväll ? =) Nu ska jag på ö & b :) PUSS



Usch jag har så himla tråkigt så jag måste bara skriva/göra nå. Blä. Min kväll har inte varit den bästa, varit på väldigt dåligt humör och bara sett hocket. btw så sög luleå i första och andra perioden så det gjorde inte saken bättre. Dom fick iaf 1 poäng att ta med sig i tabellen. På lördag är det match igen, vet inte om jag kan se den eftersom jag kanske är i jävre då. menmen, ork fan it göra nå speciellt i helgen. Men dricka skulle jag faktiskt vela göra, med bara nå få personer. Men det har jag inte råd med så det gick åt skogen.. ork it. skit dag.
Jag funderar på att göra en önskelista. Men jag önskar mig bara en bärbardator, och önskar att jag får sälja min "vanliga dator" oxå. Kan man inte skita ut pengar så allt löser sig? :D det skulle verkligen vara nå. nä, nu blire väl nå annat och senare sängen :)

Carro lu

Historia

Idag hade vi igentligen sovmorgon till halv 10, men eftersom jag har dröjt med mitt historie prov så fick jag lov att gå upp klockan 7 och göra provet 10 över 8, skönt att det är bortgjort nu iaf. Då är de bara hoppas att jag klarade det :)

Idag går jag bara till 2 vilket är skönt! Väl hemma blir det att kolla lite tv. Är så less datorn nu så jag orkar inte ens starta den när jag kommer hem, och det mina vänner, är inte vanligt för att vara mig. Men när mn andra dator är fixad lär det ´väl bli ändring på det ;/ vi får se.

Igår kom mamma in och ville ha en önskelista som jag gjort, men jag har ingen! och jag har ingen aning om vad jag vill ha. Alla vet ju nå vad dom vill ha, det är de enda vissa längtar till när det är Jul medans jag inte har en enda aning :s
Eller jo!! en sak vet jag, en digitalkamera, men det är ju inte så mycket... aja man får väl önska sig lite saker som man behöver när man ska flytta. Har redan fått en stor fin "bok" hylla av mamma, en micro & några till saker.. och sen har ju camilla oxå grejer ;p så de löööser sig! men jag längtar riktigt jävla mkt till att flytta, myspys med den underbaraste! Bara kommer hem från skolan och lägga sig i soffan, ringa hemkört och sen bara vila lite ;) för det är vi bra på , haha!
Ne nu ska jag jobba!    Har ni nå förslag på vad man kan önska sig ?

carro li

Kyligt

Nu sitter jag i en datasal och har en 3 timmars lång lektion, inte allt för roligt. Dock har jag mina papper hemma som jag behöver så kan inte göra så mycket. Min mage kurrar och skriker efter mat, lunchen är inte förän kl. 11.00 så får försöka hålla ut.

Idag händer ingenting speciellt, ska väl läsa lite historia och sen ligga i sängen och se tv. Var duktig igår och stängde av datorn kl 21.00 vilket behövs. Sitter alldeles för mycket och alldeles för länge vid datorn. Blev inte en tidig kväll dock men allt kan ju inte gå bra i början, man får ta ett steg i taget. Längtar tills torsdag för då ska ju som sagt jag & carro ut och gå och det ska bli så skönt att få röra sig!   Sen längtar jag även till Fredag för då ska jag och Camilla se Idol = ) det blir myys, längtar.   Nu ska jag och Hanna ta en "kort" rast.  Tjing

carro li


Just wanna have fun

Jaa då var måndagen avklarad! Idag och imorgon blir det att plugga för på onsdag har jag historie prov och jag måste klara de =/  Snart är de även utvecklingssamtal, huvva ligen.. kommer inte gå bra kan jag säga! ska försöka hinna skärpa mig innan de. äh, det ordnar sig nog.

I veckan är det nog ingenting speciellt som kommer att hända bortsett från att jag och carro ska ut och gå på torsdag! Då får man klä sig extra mkt för varmt är de verkligen inte ute! Men det blir nog kul! 

Nu ska jag iaf gå och plugga om jag tar mig härifrån någon gång =/ nejmen, har lovat mig själv att det här ska gå bra, man får tänka framåt hur det skulle se ut utan betyg osv, de löser sig! Från och med nu ska jag vara en duktig flicka haha.

carro li

söndag då

Jo, det tråkigaste dagen på hela veckan!! Men idag har den ändå varit rätt mysig. Bättre ska den bli, persson kommer och hälsar på wilma idag :) Så det blir av! Jag skrev att dom kommer till jul/nyår, jag räknade väldigt mycket fel ;p Det tar 9 veckor för valparna att komma ut, så då kan ni ju lista ut när dom är på g..

Igår vann Luleå 3-1 vilken match, väldigt kul att titta på, med väldigt roligt folk :)) Sen körde mamma oss till pitstop för att hämta mat. Vi käkade då hemma ,hos mig istället! Jag tog självklart en kycklingrulle, gott vare! Nu är det bara vänta i några timmar sen kommer Perssssson :) Jag kanske ska spela bingolotto oxå, det blir väl kul det med :)
Tråkigt inlägg, men ni får väl nöja er med det :)
Hur har din helg varit Carro ? =)

Carro lu


Igår var jag då med camilla
for dit kring sex och då satt vi och käkade chirre med dirre & godis! Sen såg vi tv och madagaskar samtidigt som vi pratade med patrik i tele ett bra tag =) sååå trevligt så! när han kommer nyår då är sista pusserbiten på plats! Alla vi i en stuga långt bort från allt, kan inte bli bättre :)     Iaf så efter vi snackat gick vi ner och smakade på en efterrätt camillas mamma hade gjort och den var goood (= sen satt vi och sjöng gamla låter xD haha, och sist men inte minst så sjöng vi singstar, och för ni som inte vet så är vi jävlat BÄST!  När jag kom hem gick jag ett telefonsamtal som varade i typ 2 timmar :O då var man trött, haha! Så har min helg sett ut iaf.  
Har din helg varit bra då carro ? :)




Uppdatering...

Kom precis ut ur duschen och skönt vare! Sen har jag målat mina naglar vilket inte hör till vanligheterna,haha. Imorgon ska jag försöka ta nya tag med skolan och allt som är åt skogen just nu. och klarar jag de så kommer jag att bli en bättre människa och det kommer märkas, tro mig ! så hjälp mig lite på traven, tagga till xD haha, nejmen nu ska jag lägga mig och sova för jag har historie prov imorgon på morgon! sov gott allesammans, puss god natt!

carro li

What a feeling

Då var de äntligen helg och fredagen har reda gått, otroligt hur helgerna bara sveper förbi. Ja igår for jag iaf en snabbis till camilla och provade deras nya SKÖNA fotölj! fy tusan, hade lätt kunnat somna där.. Iaf så drog jag til Fredde sen och såg lite film, sen kom pappa kring halv 3 och hämtade mig. Annars har det inte hänt mkt, idag ska jag iaf till MIN ÄLSKADE FRUGA, vet inte än vad vi ska hitta på men ngt kommer vi på =) Far väl dit efter middagen och är där hela dagen och kvällen & kanske natten, huhu!

Håller på att tanka step brothers nu så det blir väl att se den när den har kommit hem och efter det är de bara hoppai duschen och göra sig klar!

Btw, vi ska ha utvecklingssamtal snart och det kommer barka, för nu ska dom visa frånvaro papprerna för föräldrarna, haha förvånar mig inte om jag blir av med datorn trots att det inte bra är dens fel! orkar fan inte skolan, den jävlat SUUUUUUGER! aja, ska inte få förstöra min helg så nu ska jag spara & publicera det här innan jag hinner dampa sönder! :) Puss på er och ha en bra kväll!

Carro li

 

Nu är Fredagen över, nu återstår bara lördag och söndag kvar. Sen börjar helvete om igen! Jag ska njuta som bara den ikväll. Imorgon blir det ju parningsdags, då har jag oxå nå att göra/ titta på ;>

Igår hade jag en mys kväll, det var väldigt mysigt. Haha ;> Idag blir det iaf hockeykväll. Luleå vs Linköping, Vem vinner? ;> när luleå har "vunnit" (som vi alla hoppas på ) drar vi till pitstop för att käka lite mat och senare ska man väl måsta besöka lösvikthuset oxå! Känns inte så bra nu när dom har flyttat till öjebyn, jag kommer blir fett om jag fortsätter äta så hära mycket godis varje dag!!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, bilder kommer säkert dyka upp på bloggen :) Ska ta och sminka mig och platthåret.  HA EN BRA HELG  PUSS

Carro lu


torsdag

Åh, äntligen är de torsdag! gick till 1 idag, sköönt. Dock hade vi slappa lektioner och på lunchen satt vi i el och spelade neger & president som vi döpt om till neger & albino! ( tror jag :s ) Blir iaf att göra klart all läxa och skicka idag så har jag gjort klart de.

Igår var fredde här & vi såg one missed call, sådär bra! Sen spelade vi lite Extreme Air Snowboarding vilket jag äger i ;D Idag som sagt blir det att göra läxa sen får vi se om man hittar på något roligare sen. Iaf så är jag "hundvakt" nämen, ingen är hemma här så måste hålla lite koll på vovven eftersom hon fortfarande är ett litet barn ;p hoppar å biter.. Lekte precis apport med henne , och hon var helvetes duktig ska jag säga, men hon är ju en sån hund som lär sig sånt fort eftesom det är en stående och fågelhund! jaja nog om det, i helgen har jag lite planer, vet iaf att jag ska vara med camilla lördag =) och mest troligt så ville en hitta på nå fredag så får se :) blir nog en bra helg! ska försöka gå söndag, får se om carro joinar, hoppas då de =D   aja nu ska jag vara lite "social" med hunden tills pappa kommer hem! =) ha en bra torsdag allihopa!



carro li

Hejsan. Idag har dagen gått så himla fort att jag inte ens hängt med. Började halv 1 och slutade kl 3. sköönt :) Efter skolan gick jag på stan med Johanna, en snabbis fick det bli för mig. Är inte så intresserad av kläder, nu gäller ju skoter ;) iaf så köpte jag en platttång, eller mamma skickade mig att köpa en. Sen köpte jag en meal till familjen från subland. gott! Annars har jag bara hunnit slöa framför tvn och sett lite gamla avsnitt av one tree hill.

Vet ni vad? Snart ska vi para wilma, våran söta lilla hund ska få valpar. Eller vi ska försöka iaf, på söndag smäller det kanske :)) Jag har önskat mig en valp i julklapp bara för att Wilma enbart sover, äter & busar med pappa. Inte snällt wilma =) Pappa är lite negativ att vi ska skaffa valpar men han har faktiskt ingen talan! Tänk att lilla wilma ska kanske skaffa valpar i sin mage. Perfekt tid oxå, då får vi dom till jul/nyår! Om ni är sugen på att köpa en valp så hör av er :)

Så nej Carro jag kan förmodligen inte gå med dig på Söndag. För självklart vill jag titta på när dom ska skapa underbara valpar! Vi får ta det en annan dag ;)

Här bjuder jag på en bild av våran snygga älskling


Wilma & Persson lekte i sommras. Detta är  hunden som kanske ska
bli pappa till Wilmas valpar :)




Carro lu :)

onsdag

äntligen är den segaste dagen över :) Men jag har ändå haft en bra dag, bättre än förväntat! Vad händer i kväll? Jag ska förmodligen bara slöa framför datorn och planera lite med Carro, som hon skrev har vi våra planer på g ;). I morgon har jag sovmorgon till 11.25 kan ni förstå så jävla sköööönt, ska sova iaf till halv 11 sen får vi väl se om jag vaknar tidigare eller inte (det tror jag inte)

Jag har skaffat en facebook oxå, himla konstigt är det oxå. blir "kompisar" från andra planeter typ :p Näh, mitt inlägg sög, inte konstigt har fan inge att skriva om. Det ska väl förbättras så småning om ;>
Nu ska jag tanka prison break om jag orkar, är så grymt mätt efter en fett middag! Puss

Carro lu

Tisdag

Idag missade jag bussen! gjorde dock inte så mkt för vi hade ingen lärare på dom 3 första lektionerna, skönt. Jag tog 5 över 1 bussen och for hem och bara slappade! Sen har jag och mamma varit hos mormor och hämtat nå lussebullar hon bakat åt oss =) mkt snällt, tack mormor! Sen fick jag även fika där så xd haha dagen blev som ändå bra,, sen så fick jag ett stressamtal av camilla ;D haha , vi ska tydligen fira Julia och sen "lövet" på lördag, det blir kul :) Seeenare lite närmare kvällen kom Danne P & Markus och hälsade på, trevligt trevligt! Nu funderar jag på att lägga mig trots att vi har sovmorgon imorgon! men då kanske jag äntligen lyckas ta mig upp i tid, haha!  

Sen har jag och carro även fått oss ett litet skratt ikväll ;b haha! smidit lite planer, moahaha!  Nej! nu är det läggdags, ska bara lyssna lite på Nomy för han är grym, och har riktigt bra texter! , jaja god natt!




             MUMS MED LUSSEBULLAR                    MINA KVÄLLSKOMPISAR, HAHA =)


Carro li
 

i'm stuck

Ååååh hade prov idag! och har prov imorgon, jävla skit! ork it, känns som man är fast i den här skiten!
Idag har jag laddat mobilen med nytt liv! GRATIS SMS!! känner mig handikappad utan de.. aja nu har jag dock inga pengar kvar tror jag,, hoppas jag har 300 på kortet och inte 200. Iaf så stängde jag av datorn idag kring 6 för att plugga och jag pluggade i 2 och en halv timme!! haha men de gav ingenting.. aja idag händer inge mer.. ska försöka göra tidig kväll vilket inte kommer gå nå bra! menmen.. tisdag imorgon, en dag närmare helgen!! längtar, längar, längtar!
Sen vill jag sååå gärna flytta nu till en lägenhet! ska och söka jobb snart! hoppas jag får sommarjobba där för isf har jag ett fast jobb sen!!! =)   FAN va tråkigt inlägg! HAHAHAHA

carro li

Dagen har gått bra, fort oxå. Men det var aknske för att jag inte var med på specialidrotten. Jag har iaf varit på körskolan och betalat och sånt så nu är det bara att börja plugga. Eftersom jag inte är någon pluggmänniska så bestämde jag mig för att börja redan nu med körkortet. Jag vill verkligen klara körkortet :) Vad har annars dagen att erbjuda ? inte alls så mycket. JO JAG SKA SE ONE TREE HILL & GOSSIP GIRL.

Som Carro sa så har hon gratis sms och det har jag med men inga pengar, så jag kna inte ringa. Men äntligen får man tag på henne utan att behöva höra med halva världen vart flickan är :D

Och mitt inlägg blev oxå väldigt tråkigt :) så jag säger som Carro HAHAHAHAHA hejdå ;)

Carro lu

motionsdagen

Idag har jag inte gjort mycket. Blev väckt av en irriterad mamma som tycker jag sover alldeles för länge, haha! sen käkade vi lunch, snackade lite om körkort osv sen följer jag mamma in till stan och när man såg alla saker inne på åhlens så blev man sååååå sugen på att flytta till lägenhet :) men de kommer ;) lugn bara lugn. så fort jag å camilla har fått jobb då jävlar ska ni se xD Iaf så åt vi en god middag och sen åt vi efterrätt medans vi pratade om allt möjligt och mysde på. Efter det for jag till carro och spelade lite bingo lotto och efter andra spelet var klart tog vi stavarna och for ut å gick, ända till sista busshålssplatsen i bergsviken! riktigt duktigt kan jag medge! var riktigt skönt faktiskt, haha men är seg nu efteråt.. aja, imorgon ska jag göra mitt nk prov hahaha får gå som de går orkar inte plugga .. ska läsa i boken en gång sen sova!! :) ha det bra allihopa!

Grattis på Farsdag papi :)

Carro li

Jag vet att jag har dålig uppdatering, jag ska försöka skärpa mig. Men jag har varit i stugan i helgen så har inte kunnat uppdaterat. Helgen har varit lugn och skön, inte gjort speciellt mycket. Men det var behövligt med en sånn helg. Imorgon börjar skolan igen, inte alls så sugen på att sätta sig och lyssna på all information som åker ut igen. Men nu är det bara 1½ år kvar :)

Som Carro sa har vi varit väldigt duktiga och gått långt. Vi hade inte ens planerat att gå idag, jag skrev så fort jag kom hem från stugan och då blev det så. Vi får väl hoppas på att vi går ut igen nån gång!

Nu mina vänner ska jag gå i sängen. Är seeeg ikroppen och har väldigt ont i halsen. Sov gott
PUSSSSS

Carro lu

Trevligt sällskap av trevliga pojkar

Som jag skrev i det tidigare inlägget så var jag med camilla, mamma kom och hämtade mig kring 12 ! Halv 2 får jag ett sms av markus och dom är ute och kör och har ingenting att köra, så jag bjöd hit dom! vi såg lite tv sen en film och sen snackade vi och såg lite mer tv =) trevligt hade vi!  riktigt trevliga killar de där, så jag sa att dom får komma och bada någon dag haha! Då sa markus : du får bjuda hit några tjejer då så dom här får lugna ner sig ;D hahah! jaa dom tänker enbart på brudar,, fast jag tror vikberg tänker ganska mkt på att sova, för de första han gjorde när han kom hit var att lägga sig under täcket å chilla! hahaha, menmen, dom for precis så jag ska ta och lägga mig & sova ! :) Men som sagt, en bra start på denna lördag! :) Tack killar.

carro li

Freeeeeeedag!

Då var de äntligen fredag!

Då står jag och fixar håret i mitt rum när dörren slits upp och vem OM inte camilla står där!
haha fick värsta chocken, skulle igentligen till henne men då helt plötsligt stod hon i min hall! xD
haha det var riktigt skoj..! Dock ska vi till henne sen, och jag ska nog köra dit så får se om hon törs åka med mig ;)
Vi sítter och ser ensam mamma söker och det är riktigt bra =D vet inte vad vi ska göra hos camilla men som vanligt så
hitter vi alltid på något! nu ska jag dra, och sen ska jag tydligen se bonde sökert fru =/ !!

carro li

vakna, läxförhör, ledig!

Eftersom att det bara är jag som skriver blogg just nu så anpassar jag meningarna till min dag =) Idag snooza jag verkligen länge! Att sova i min säng är som att vara i himmelriket, så det är väldigt svårt att ta sig upp! Iaf så tog jag mig iväg till skolan och där får jag veta att vi bara har 2 lektioner!! så vi pluggade på en lektion sen gjorde vi läxförhör/prov på andra och sen fick vi sluta för dagen!!! NEJ, nu gör jag det igen!! jag skriver om skolan :@ huvva huvva! skärpning!


Idag blir det plugg,plugg! också sak man sitta hära
 och sen även se lite tv :) Har bestämt mig för att börja se desperate housewives,
 har redan sett avstnitt 1 & 2 från säsong 1 och det är spännande.
Har mycket tankar om många saker,
men känns ändå bra om man då bortser från skolan =)
Just nu har jag ingenting mer att tillägga förutom att jag snart ska äta
 och sen ska jag hjälpa mamma att
baka nå bullar. Sen ska jag berätta att jag är gaaanska sugen på att flytta i en 
lägenhet nu, jag och camilla! kan inte bli bättre  :)






carro li




Jo som Carro säger skriver jag inte allt för ofta nu mera. Men jag har verkligen inte tid. Har väldigt mycket läxa just nu som jag skulle vilja hinna göra klart innan helgen. Det är så mycket som har hänt oxå som jag inte vill gå ut med ännu. Men det är både bra och dåliga nyheter..Pappa ska ut och gå med wilma och undrade om jag skulle med. Men det går inte pga min rygg har problem just nu, har vairt hemma från skolan idag för att jag hade så grymt ont i ryggen. Nåja, det blir väl bättre med tiden. Ikväll blir det väl bara pluggning, har redan pluggat direkt jag vaknade i morse. Ska ta och fortsätta nu. Känner mig grymt duktig som inte varit vid datorn lika mycket som på senaste tiden.

Vad har ni planerat i helgen då? För min del blir det nog stugan ta det lugnt och mysa på med familjen!
Ha en fortsatt trevlig dag.
Ni når mig bättre på mobilen än via internet just nu, så om det är nå ring..

Carro lu

another day in hell

Jaaa idag hade vi typ inga lektioner så vi hade en rejäl sovmorgon! sen har vi individuella valet sista lekitonen så jag tänkte vara duktig och gå på den, men när jag kom dit var typ ingen i klassen där så jag ringde hanna och då skulle hon inte till skolan, så då tog jag första bussen som gick och for hem :D  såå skönt! menmen, jag ska inte berätta nå mer om skolhelvetet för jag vet hur tråkigt det är att läsa när andra skriver om det! haha!

Mamma och jonny var på IKEA idag och köpte en ny soffa & en schäslong (bild kommer på den). Iaf så började vi bygga ihop soffan när vi inser att HÖRNET saknas! så nu har vi ingen soffa för den andra sålde vi.. aja, blir nog bra! Åååh jag måste verkligen börja röra på mig mer, måste bara hitta någon som IDS gå ut ofta.. ääh, hade inge viktigt att skriva så jag ska inte sitta å babbla om ingenting!  Sov gott iaf, och i helgen ska jag nog hjälpa camilla och göra fint i deras toa om hon har hämtat sig :)) så det ska bli mysigt!



carro li

Första dagen i skolan

Jaa då var lovet slut och helvetet har börjat om =/ och då talar jag nog för dom flesta! Igår hände inte så mkt förutom att jag pratade med camilla läänge och det var riktigt skönt! En STOR sten lättade från bröstet och jag sov faktiskt riktigt bra inatt pga de. Jag har LOVAT att skärpa mig och det ska jag göra, för asså!.. jaa..hur kunde jag ens :s gaaah! fy på mig!! Nämen idag ska jag fara till camilla! och det blir KYLKYLKYL! vet inte vad vi ska göra men vi hittar alltid på nå, och gör vi inte de så sitter vi bara där och garvar för ingenting så de blir skoj! längtar dock till nyår som faaaan!! men nu ska jag göra nå annat,. PLUGG imorgon ! pözz

carro li

sista dagen

Nu är det sista dagen innan skolan börjar om :s känns allt förutom bra! Det är bara börja längta till jullovet och hoppas att det går riktigt fort. och på jullovet vet jag inte vad som händer, förutom nyår.. då skulle vi typ till kronogård eller nå, hyra en stuga, men får väl se hur det blir med de nu =/ förstår verkligen ingenting... aja!

Igår for jag och carro till dennis lindh som hade förfest där.. vi satt å glodde framför tvn medans vi såg alla andra skämma ut sig, HAHA! men de fanns många som var riktigt snälla där och vissa som TROR dom är så fräna och ska slåss med alla. Sen gick vi till pentan och träffade jens och tiffe som hade klätt ut sig =) haha dom var så fina så, haha. Sen tyckte carro att de blev kallt så då började vi gå mot Max där vi köpte ett skrovmål.. Sen kom Joik och åt med oss. När vi käkat kom Johan K, Doddel & Madde & hämtade oss & skjutsade hem oss!

Och nu så ska jag ut i skogen! ska köra till fagersberget (tror jag de heter) och sen ska vi vara dära och skjuta, och det blir med glocken, 22an & 22 magnum, så de blir nog skoj. jo just ja vi ska käka lunch där oxå!

Det var allt jag hade att bjuda på! önskar dock att jag fick krypa ner under täcket igen och sova några timmar, snark*

Carro li


Carro har ju som sagt berättat allt vad som hände igår, så jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag har väldigt tråkigt just nu iaf. Men jag har ändå haft ett ganska bra lov. Men det skulle ha varit bättre! Idag ska jag iaf ut och gå med Carro. Sen blir det väl mera datorn och försöka lägga sig itid. Får väl se hur det blir med det. Hoppas ni har haft ett bra lov :)) pussis

Carro lu

RSS 2.0